Sunday, 15 February 2015

BLOG BARU GAP : KENAPA MONYET INI GELAKKAN NURUL IZAH ?


13 comments:

  1. Aku gelak aje bila masih ramai orang yang percaya kat Anuar ni . Anuar anak beranak pembohong putar belit nombor satu .

    ReplyDelete
  2. Anwar kongkek cinadoll bermacam style tidak menunjukkan beliau sakit belakang. Dia kongkek Saiful berkali-kali tak sakit belkang pun. Jangan kerana tidor atas tilam sponge satu malam sudah sakit belakang. Baru-baru sakit lah. Lama-lama bila dah biasa dengan tilam nipin sponge tidak sakit belakang lagi lah. Jangan lupa si Anwar masuk penjara, bukan sedang holiday di resort.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sakit belakangpun nk bising. Org tua memang mcm tu. Sakit lutut, sakit belakang atau sakit pinggang tu biasa la. Allah beri sakit supaya ingat mati. Jgn asyik menipu sesaja...tak gitu....

      Delete
  3. Berapa ramai banduan kat penjara Sg Buloh? Selama ni tak pernah dengar pulak dorang mengadu sakit pinggang, belakang atau sakit kote pun ... Entah-entah tanda awal nak ikut jejak Nik Aziz kot ...

    ReplyDelete
  4. saya doakan dsai tidak diliwat oleh banduan lain dalam penjara sg buloh....sakit belakang ada makna tuhhhhhh.....

    ReplyDelete
  5. Kami tak dok dalam penjara hari2 tidoq kat lantai takde ape ape pun? Anwar tu dah tua elok tidoq kat lantai untuk kesihatan.

    Raja2 Korea dan Jepun dulu2 pon tidoq atas lantai juga.

    Anak2 dia kena banyak muhasabah diri. Klo sibapa kaki liwat, memang otak bapa tu sewel.

    ReplyDelete
  6. Mekap Bedak metalik padan la sinar memang nak menipu orang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahaiii ...makin cun pulak mak janda tuuuu....sedih tenngah kesepian Ayah kat penjara suami tak de.....

      Delete
    2. Kesian la saya nanti undi saya ya, suppot saya, atok kat jail abah kawin lain kesian anak saya suuppot saya mengadap api lilin kita mintak api lilin bebaskan papa, alagen y gen 2 gen 3 come help help tolonggggggg tolonggggfggg tolonggggggggg tooolonnggggggg

      Delete
  7. Bercuti luar negara Kayuh basikal x sakit belakang.. dasar pembohong.. rakyat malaysia jgn lupa... masuk kan cerita peliwat ni dlm lipatan sejarah... manusia bertopeng syaitan tak tau malu dgn maha pencipta... apatah lagi dgn manusia.. nak dibodohkan satu dunia.. dgn macai dia bolehla...

    ReplyDelete
  8. Aku lagi gelak sebab hakim-hakim tu akan dibakar hidup-hidup!

    ReplyDelete
  9. Anon 17 feb 2015 00:03,
    Hebat bahasa hang na..Hang sapa yang nak menentukan hakim-hakim tu akan dibakar hidup-hidup.
    Jangan sampai hang yang kena bakar hidup-hidup sok di Yaumul Mahsyar..
    Hang tak ikut ka kes anu war ni..peguam bela anu war berapa..14 orang na..pendakwa raya berapa yang lawan peguam anu war..2 orang jeeeee..takkan 14 orang peguam anu war tu takde yang hebat dari yang 2 orang pendakwaraya tu..logik akal kalau ikut kata anu war masa PRU lalu..undi popular 14 lawan 2..sapa menang agak2 nya..takkan 14 orang tu peguambela anu war tu peguam yang tahap bangang untuk membela orang hebat cam anu war tu???

    ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.