Tuesday, 17 February 2015

BLOG BARU GAP : SUAMI KENA DOA MACAM-MACAM PUN ROSMAH DATANG GAK.


foto ni keluar semalam.
dari otak anti umno, ini cubaan unity govt umno pas.
lantaklah..

tafsiran boleh datang pelbagai mengikut fahaman mana yang disokong.

ziarah orang sakit itu sunah.
ziarah keluarga yang kematian pun diseru islam.

sejauh mana pun perbezaan pandangan pimpinan umno dan pas, bab sakit politik boleh dilupakan.

tun m pernah lawat haron din.
najib pernah lawat arwah nik ajis.
paklah pernah lawat jenazah dato fadhil nor.

so bila kak mah lawat isteri arwah nik ajis itu perkara biasalah. 

ps; suami kena doa macam-macam pun kak mah datang..  fed up politik kan benda yang tak perlu dipolitikkan.



3 comments:

  1. Bagus laa tu kalau ziarah menziarah .

    ReplyDelete
  2. blog saya sudah tiada lagi dalam list ini...http://siemens-melayumaju.blogspot.com/

    ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.