Thursday, 26 February 2015

BLOG BARU GAP : TAHNIAH MT UMNO ! GAP UCAP SYABAS !


BN takkan bertanding di kerusi dun chempaka.
fokus mahu memulihkan suasana pasca banjir.

hakikatnya, ia pergi lebih jauh dari itu.
punyai dalam maksudnya.

berdasarkan fakta keputusan kelak, ianya takkan membawa sebarang makna untuk BN jika menang dan jika kalah. kerusi ini tidak memungkinkan peralihan kerajaan negeri sepertimana yang pernah hampir berlaku pada prk pasca 2004 di kelantan.

jika pas menang atau kalah, ia tetap tidak mengubah apa apa. status quo kekal.

dah tiba jalinan persefahaman antara parti terbesar melayu diusahakan.

apa benda yang berlaku dulu, let it be. yang dah lepas itu lepas lah.

benda baik mengapa perlu tidak diusahakan.

kita umat islam yang melayu mesti terus war warkan usaha penyatuan.




3 comments:

  1. Salam GAP: Jalinan persefahaman antara Umno/Pas ini sudah tentu akan dimusnahkan oleh puak puak jebon, yg didalang oleh Mat Sabu dan geng...Moga moga menjelang Mesyuarat Agong PAS bulan June ini nanti akan menyinkirkan Mat Sabu dan suku suku nya, dari kepimpinan PAS dan laluan sefahaman Umno/PAS akan terlaksana, InsyaAllah.

    ReplyDelete
  2. Bukan mat syabu kna singkir.HHA yg kna singkir.sbb akar umbi tlah memilih perwakilan.klu mcm umno,dpd cawangan dh bleh mengundi.tentu tumbang mat syabu.

    ReplyDelete
  3. aku mengerti niat kau GAP

    tapi aku tak percaya PAS....

    ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.