Thursday, 26 February 2015

BLOG BARU GAP : TAKKAN PAS SENYAP JE TENGOK BENDA NI ?


10 comments:

 1. CHEFF DE MISSION mat sabu, hidangan istimewa kari kepala ikan ganu. Kong see pat cai , lai lai welcome.

  ReplyDelete
 2. Jangan menghina golongan yang cacat akal...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Misi si tukang masak

   Delete
 3. Apa susah..lantik aje Lim Kit Siang jd Murshyidul Am..lps tu tukar parti jd DAPAS + MA..
  Jdi DAPAS Maa..

  ReplyDelete
 4. Harap ada puak Pas yang akan berfikir dan buat analisa niat licik Pasma. Demi kemewahan dari Dap maka akan ada ramai ahli Pas menjadi serigala berbulu kambing - ie ahli Pas yang berkiblat Pasma.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nak kuasa cepat, disamping sokongan duit dr dap maka pasma tertubuh. Kalau nk tunggu dpt kuasa melalui pas, entah le bila nk merasa... Gadaipun gadailah, apa ada hal.

   Delete
 5. PASMA ka PASMU kaa..Tiada bezanya. Dua-duanya MUNAFIQ dan pengecut. Tidak boleh dijadikan pemimpin sekadar layak jadi tukang angkat taik DAP harbi.

  ReplyDelete
 6. PAS x mampu nk buat apa dh dgn PASMA. Nak pecat? nak gantung? Aku yakin, PAS memang dh terkena kali ini. Walau apa.juga jenis tindakan, yg akan rugi besar tetap PAS. Jika PASMA keluar dari parti PAS, maka yg pasti PAS hanya tinggal tidak lebih 50% keahlian. Selain itu pastinya PAS akan ditendang keluar dari PR. Apa PAS mampu lakukan selepas itu? Musuh politik akan berada di segenap penjuru. UMNO/BN di hadapan, PASMA di kiri, DAP di kanan dan PKR di belakang. Akhirnya PAS akan telungkup. Imbas balik sebab apa ini semua berlaku? Sebab sifat ujub, sombong, megah dan menolak persaudaraan sesama muslim hanya kerana berlainan parti. Doakan kemusnahan orang lain sudah memakan diri.

  ReplyDelete
  Replies
  1. betul sekali tuan atas komen tuan......

   Delete
 7. Setuju dgn pndapt d atas..
  PAS dlm mode..self destructive.
  AllahuAkbar..!!!

  ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.