Saturday, 25 July 2015

GERAKAN KATAK BARU : SIRI SERAM ...NYANYI RAMAI-RAMAI PANGGIL HUJAN.


3 comments:

 1. Mcmana disyaki puakPORNO/HOMO dari Gerakan Homo Bangsat boleh jadi pemimpin parti Islam asalnya?!

  Sebenaqnya juga, makin ramai si ekoq-ekoq PENYAMAQ, yg. ditaja puak PENGGANAS KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS, dan EJEN-EJEN/KULI-KULI depa dari si PENDATANG KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRHOMO MENYAMAQ masuk Islam atau guna nama Melayu/Islam, pakaian & bahasa Islam (sebut Kalimah ALLAH lagi) – untuk termasuk berkahwin dgn. pemimipin/usahawan Islam/Melayu yg. penting; dan terus menyonsangkan mereka terutamanya jadi puak LIBERAL Islam/Melayu - yg. ramai dah hidup mcm. omputih!

  PENYAMAQ-PENYAMAQ ini juga telah menyelinap masuk NGO-NGO/parti-parti Islam/Melayu dgn. mulanya berpura menyokong sepenuhnya, tetapi lepas tu akan cuba tukar haluan NGO tersebut, serta juga utk. MENGINTIP, termasuk keahlian dan maklumat sulit peribadi pemimpin/ahli-ahli NGO-NGO tersebut!

  Aku juga syak habis ulama-ulama TULEN dlm PAS diBUNUH seorg. demi seorg - disyaki diracun, termasuk yg. boleh sebabkan lemah jantung/kanser dsbnya (ini MO biasa si Barat-ZIONIS/Israel, dan ejen tempatan mereka dr. puak PENGGANAS PENDATANG KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRHOMO yg. termasuk PENYAMAQ Islam)!

  Nek Tempoyak.

  ReplyDelete
 2. Macamana orang yang disingkir secars demokratik tetapi tidak boleh terima penyingkiran dan memprotes sistem demokasri itu sendiri. Bukankah ini semia cerminan gilakan kuasa dan ada hati ingin memberi harapan baru pada orang lain?. Sedangkan kelompok mereka sendiri telah menolak kumpulan ini mentah2. Ini taktik untuk mencipta harapan untuk masih dipandang relevan dalam pentas politik.
  Welcome to all the frogs! mcm Ibrahim Ali cakap..

  ReplyDelete
 3. Apa yg berlaku kepada parti hamPAS adalah balasan Allah kerana memperkudakan Islam bukan kerana Allah tetapi kerana politik. Baiah ahli hamPAS bukan kerana Allah sebaliknya kerana parti. Perpecahan parti hamPAS adalah merupakan kemurkaan Allah kerana memperalat agama utk kepentingan politik.

  ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.