Monday, 17 August 2015

MENTERI KPDNKK SOKONG LOW YATT 2 ! SYABAS MENTERI..


Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) menyokong sepenuhnya cadangan mewujudkan ‘Low Yat 2′ sebagai platform baharu usahawan bumiputera menjual peralatan elektronik serta telekomunikasi yang tulen.
Menteri berkenaan, Datuk Hamzah Zainuddin berkata, cadangan Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob itu, tidak bersifat rasis kerana ia boleh memberi manfaat kepada semua pihak dan bukan terhad kepada kaum bumiputera sahaja.
“Kita sokong cadangan berkenaan kerana ia memberi faedah kepada semua pihak terutama kepada pengguna dalam mendapatkan peralatan yang tulen.
“Bagi tujuan ini, kita akan memberikan ‘trust mark’ atau cop pengiktirafan barangan tulen kepada setiap alatan yang dijual di ‘Low Yat 2′,” katanya.

5 comments:

 1. Tak perlu disebut Low yat 2.Low yat sinonim dengan barang TIRUAN dan penjual PENIPU.

  ReplyDelete
 2. Tak payahlah pemimpin BUMIPUTERA Islam/Melayu kita nak asyik APOLOGETIK pd. si PENDATANG KAPIRDAJAL RASIS termasuk si MCacing-DALANG-DUA-MUKA tu!

  Patutnya diTANGKAP si PENDATANG KAPIRDAJAL BETINA KANGKANG BABI DAPBANGKAI tu bawah AKTA HASUTAN kerana HAK KEISTIMEWAAN bangsa BUMIPUTERA dilindungi di bawah undang-undang PERLEMBAGAAN 153!

  Jadi JANGAN pula YB Menteri kita akan MENGUNDUR pula!Pemimpin-pemimpin Islam/Melayu juga mesti asyik SERANG ("ATTACK") dgn. amat AGRESIF, spt. pemimpin-pemimipin China dan Rusia yg. tidak akan BERKOMPROMI kpd. MUSUH - walau di depan, ada kala TERPAKSA bersikap DIPLOMATIK bergantung pd. keadaan!!

  Itulah strategi perang memanjang Barat/Zionis dan EJEN-EJEN depa dari puak si PENGGANAS ANTI-ISLAM/Melayu dari puaka-puaka TERORIS PENDATANG KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRHOMO-EJEN/KULI-CIA-NATO/ZIONIS-MOSSAD/FREEMASON-PEROMPAK/PENJENAYAH/PERASUAH- no 1 - sampaikan Dunia Islam yg. amat kaya minyak/gas- Thorium/Uranium (utk. pembuatan senjata NUKLEAR) boleh diJAJAH sewenangnya serta MEMBUNUH umat Islam dlm. GENOSID yg. MENINGKAT sewenangnya – termasuk untuk sindiket pemerdagangan ORGAN dan PEDOPHILIA puak KANIBAL Barat/ZIONIS-FREEMASON!!!

  Dan SERANGAN bertubi-tubi ke atas derma yg. diterima YAB PM kita bagi pihak UMNO – adalah juga kerana si puak TERORIS-TERORIS DAPBANGKAI/PKRHOMO ni sebenaqnya nak meMISKINkan UMNO, tapi biaq depa saja KAYA utk. terus berkempen dgn. apa cara pun, utk. MENUMBANGkan YB PM BUMIPUTERA Islam/Melayu, UMNO dan KERAJAAN di NEGARA ISLAM kita ini; terutamanya utk. pilihanraya akan dtg!

  Nek Tempoyak.

  ReplyDelete
 3. haprak punyai menteri. tak habis2 komen nak popular. henti ckp. buat lah lowyat2. tunggu apa lagi. bhenti cakap buat kerja ...bodoh

  ReplyDelete
 4. Syabas. Mudah-mudahan menjadi kenyataan. Sama-samalah kita doakan kejayaannya.

  ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.