Friday, 14 August 2015

MERDEKA CENTER SAHKAN MELAYU TAK RASIS . KONPEM TERASA KOK MEMEKAK LAGI..


kajian merdeka center ni boleh bikin otak terasa kok jadi tengit .

semalam selamba je ismail sabri jawap pekik terasa kok.

 kata ismail sabri ' aku tak rasis, cuma nak tolong melayu je'...

serius, ini ayat pukau ismail sabri. selamba dek je dia jawap. konpem tonasi slow, makan dalam... hahaha.. 


apapun.. kita perlu banyak  sakat terasa kok. seronok sakat minah ni.. 

bila berdepan minah ni, tak perlu serius dah... bodoh-bodoh je jawap. tapi make sure makan dalam.

balik pada tajuk kajian melayu tak rasis..

klik bawah...



2 comments:

  1. salam tuan, mohon jasa tuan untuk linkkan blog Penangkini kepada blog tuan. url blog http://penang-kini.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Apa salah nya tolong bumipuetra. Kami pon rakyat Malysia juga. Kami pon nak maju juga. Baru wujud kesamarataan dalam negara. Kami pon mengundi juga. Undi kami laku juga kan.
    Yang dah kaya tu, jangan la jealous pula. Bantu la mereka yang memerlukan. Kalau kerajaan tak tolong kami, siapa lagi kan? You dulu pon sebelum maju pon, ada orang tolong. Tak kira la, penjajah ke, orang asal ke...ada orang asal yang tolong pendatang beri tumpang tanah, masa tu, jangan lupa!
    Nanti masa mengundi, kami tolong pangkah siapa yang tolong kami. Baru adil. Apa la pembangkang kecoh sangat. Ini kan politik, namanya. I help you, you help me. If you always boycott, and SHOUT, who wants to pangkah you?

    ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.