Sunday, 6 September 2015

16 SEPTEMBER : UMNO PERMATANG PAUH DAH WARM UP TURUN JALAN-JALAN BUKIT BINTANG.sebentar tadi umno bahagian permatang pauh bersama anak muda di sana  telah jalan-jalan ronda sekitar permatang pauh untuk sambut 16 september, hari malaysia.

sambutan kali ni lebih meriah pasal umno permatang pauh nak bawak 500 anak muda untuk turun bukit bintang untuk sambut hari malaysia.

konvoi warm up jalan-jalan panas motor tadi diketuai oleh cekgu zaidi, ketua bahagian permatang pauh.

inilah sikap patriostisme yang ditanam oleh umno permatang pauh tehadap generasi muda.

semangat kenegaraan sebegini wajar di rai dan dirayakan setiap tahun untuk memupuk kesedaran terhadap semangat cintakan negara.

menarik konvoi dari permatang pauh ini akan turun ke bukit bintang bersama pelancong-pelancong untuk enjoy hari 16 september.

kipidap dongibab.

7 comments:

 1. TAK ke KELAKAQnya ni - tau pula puak TERORIS PENDATANG KAPIRDAJAL RASIS BerSHIT BANGKAI BABI yg. diTAJA CIA-MOSSAD/Soros-ZIONIS ni BERSEMBUNYI - dasar si PENAKUT!

  Kalau puak TERORIS BerSHIT RASIS yg. diTAJA CIA-MOSSAD/Soros-ZIONIS boleh berDEMO/KENCING MERATA tpt. dan sampai begitu KURANG AJAQ mcm. puak BANGKAI BABI; MEMIJAK gambaq-gambaq PEMIMPIN/ULAMA Islam /Melayu tercinta kita, serta juga puak TERORIS BErSHIT ini mempunyai KEBEBASAN BERSUARA (“Freedom of Speech”) HARAM JADAH di DATARAN MERDEKA pula tu, serta sengaja MENYESAKkan dgn. T-Shirt BerSHIT depa dlm. LRT/KTM dan pusat PELANCONG di KL SEntral/KLCC/Bt. BINTANG utk. MENGHINA Hari KEMERDEKAAN tercinta kita dan MENGGULINGkan BANGSA Bumiputera Islam/Melayu termasuk YAB PM Bumiputera Islam/Melayu kita/UMNO – tapi kita BANGSA Bumiputera Islam/Melayu pula diPAKSA utk. terus TUNDUK kpd. BANGSA PENDATANG KAPIRDAJAJAL HARAM JADAH RASIS PKRHOMO/DAPBANGKAI BABI ni?!! Lihat di - http://mymassa.blogspot.my/2015/09/himpunan-darah-melayu-kenapa-cina-boleh.html, HIMPUNAN DARAH MELAYU, KENAPA CINA BOLEH KENAPA MELAYU TAK BOLEH? KENAPA DI JLN. TAR BOLEH DI BKT. BINTANG TAK BOLEH? KENAPA CINA JADI TAKUT? , 9/06/2015!

  PDRM/DBKL, JANGAN bersikap BERAT SEBELAH; apalagi ini perhimpunan RAKYAT yg. nak MEMPERTAHANkan KEDAULATAN, KEBAJIKAN dan KESELAMATAN NEGARA ISLAM tercinta kita ini serta RAKYATnya, terutamanya BANGSA Bumiputera Islam/Melayu yg. asyik diHINA mcm. SAMPAH di TANAH AIR kita sendiri oleh puak TERORIS-TERORIS PENDATANG KAPIRDAJAL PKRHOMO/DAPBANGKAI-SIAL-si-PORNORASIS- EJEN/KULI- CIA-NATO/ZIONIS-MOSSAD/FREEMASON-PEROMPAK/PENJENAYAH/PERASUAH- no 1!!

  Maka UMNO/PAS; JANGAN jadi PENGECUT mcm. si Islam/Melayu-LIBERAL utk. MENGALAH-mcm-KULI memanjang dlm. hal ini! Dahlah satu lagi kes DEMO HARAM puak TERORIS PEMISAH Sabah/Sarawak di Sarawak hari tu terus SENYAP - mcm. BIASA! MEMUAKkan!

  Nek Tempoyak.

  ReplyDelete
 2. Baguslah tu, elok juga Umno tunjjukkan ianya masih didukungi oleh anak muda, dan memberi isyarat kpd penganjur Bersih 4.0 bahawa Umno juga ada penyokong jika boleh hantar sejuta anak muda Melayu ke BB dan sekitar Low Yat Plaza, tunjukkan MELAYU JUGA BOLEH.

  ReplyDelete
 3. UMNO tidak pernah menang di PTG PAUH.

  UMNO lari malam PRU DUN PENANTI di bawah Parlimen PTG Pauh

  ReplyDelete
 4. Tahniah!!!
  Jgn mrk jer boleh buat...
  Pas dan umno...bersatulah!!!

  ReplyDelete
 5. Alhamdulillah....HIDUP UMNO! HIDUP MELAYU!

  Yang pasti, orang Melayu tak kurang ajar dan biadap macam cinapak SJKC yang memijak mijak pemimpin Melayu Islam....tapi KALAU nak pijak gambar muka kit siang dan guan eng pun saya rasa tak salah sebab cilaka2 DAPigs tak boleh asyik menghina....sekali sekala perlu dihina jugak!

  ReplyDelete
 6. Tahniah....tapi lebih elok kalau jangan bawa sepanduk "Kami Sokong Najib" sebab kita tak mau perarakan ini seolah-olah ditaja oleh Najib ataupun untuk menarik simpati rakyat untuk Najib. Biarlah pemuda dan pemudi berarak ikhlas semata-mata sayangkan Islam, Melayu, Negara dan Umno. Teruskan niat murni anda dan kami semua sokong dan menunggu anda di Kuala Lumpur.

  ReplyDelete
 7. Biar buku bertemu ruas..jom shopping hari Malaysia..

  ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.