Saturday, 5 September 2015

CERAMAH PARTI PAN PENUH SESAK ! RAKYAT HISTERIA MELOMPAT SAWAN DENGAR CERAMAH PARTI PAN !Lihat dengan mata kepala sendiri sambutan diberikan oleh warga Jerantut, Pahang kepada sesi ceramah pungut sokongan oleh Parti Pekerja Malayisa @ AMANAH @ Parti Cangkul malam tadi Felda Kota Gelinggi, Jerantut, Pahang.


Penceramah ulung dan utama ialah Ahli Parlimen yang dipilih dengan lambang dan tiket PAS selama dua penggal dari Shah Alam YB Khalid Samad.


Sebab itu apabila Mat Sabu cakap sambutan diberikan oleh rakyat Malaysia terutamanya ahli-ahli dan penyokong PAS kepada Parti cangkul diluar dugaan dan amat hebat sekali sampai borang 35,00 keping habis diedar sampai tidak cukup dan rakyat dibawah menjerit-jerit mohon diedarkan segera langsung tidak logik dan masuk akal serta diterima rakyat berfikiran waras.


sumber

TKO
http://www.tranungkite.net/v12/modules.php?name=News&file=article&sid=26166

3 comments:

  1. Kesiaaannn !!! Maka akan tamatlah keriar politik khalid ni. Itu sebab dia tak berani letak jawatan walaupun dah masuk parti lain. Kalau letak jawatan, buat pilihan raya kecil, dia masuk bertanding atas tikit PAN... sah tumbang.. tak berasaplah periuk nasi.

    ReplyDelete
  2. Yang pasti lepas ni, Dr Hatta bungkus tikar bantal turun selai sepinggang meninggalkan kubang Lebur, Kuala Krai berkelana setelah kehilangan segala2nya,..(termasuk bini)

    ReplyDelete
  3. PAN kena sedar diri. Mat Sabu jgn cakap besar...muhasabah diri.

    ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.