Friday, 27 November 2015

ARIF SABRI TERSENTAK DENGAN SURAT PEGUAM LANTAS MINTAK MAAF PADA MENANTU NAJIB !


tersentak dengan hebahan surat peguam daniyar menantu pm yang difitnah mengenai isu bangunan di new york dan menuduh beliau jho low.

namun dalam meminta maaf arif sabri menafikan maksud tulisan artikel asal beliau dan menyalahkan portal kerana gagal memahami maksud artikel beliau.

"I have told my lawyer that if my OWN original article is referred, I am prepared to look at the offending words and passages and if necessary will remove the offending passages and tender the required apologies."

 http://khairulryezal.blogspot.com/2015/11/fitnah-ke-atas-daniyar-kesikbayev-mp.html#456u9cQivkgM0VU1.99

1 comment:

  1. Fitnah berleluasa... bimbang bala menimpa kita bukan kerana kezaliman pemimpin yang kita sangka sebaliknya kezaliman kita sendiri kerana ghairah menyebar fitnah... semoga kita sentiasa dipelihara dari melakukan perkara2 yang mengundang kemurkaanNya. Allah yang Maha Mengetahui dan Maha Mengadili. Pasti yang zalim akan diadili . Trust Allah.  Kita sebaliknya jangan tergesa2 dalam setiap tindakan kita. Berhati2 dan berhikmah lah dengan pendekatan menegur dan mengkritik utk kebaikan bersama. Semoga kita tergolong mereka yang mendapat petunjuk dan hidayahNya.

    Al-Ĥujurāt:6 - Wahai orang-orang yang beriman! Jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidikilah (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara yang tidak diingini - dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) - sehingga menjadikan kamu menyesali apa yang kamu telah lakukan.

    ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.