Tuesday, 17 November 2015

FAKTA BERGAMBAR : RAFIZI KATA JAMIL KHIR DAN YPEIM PI USA HANYA TUTUP KURSUS KAHWIN !


rafizi kata rombongan ke usa hanya hadir untuk tutup kursus perkahwinan...

antara fakta sikit-sikit boleh keluar.
pasal nak jumpa kat mahkamah..
heheheh

rombongan ke usa itu melibatkan bukan sahaja yapeim tapi 3 lagi majlis dan badan agama. 

banyak program di atur antaranya kursus kahwin siap bawak sijil kawin dalam malaysia lagi bagi memudahkan pelajar sana nak kawin. so takyah pelajar ni nak balik malaysia urus hal perkahwinan. 200 orang pelajar usa dan canada hadir ni..

antara agensi yang sama pergi adalah ypeim,jakim, maiwp dan jawi. tuan rumah kedutaan malaysia,

 nanti cite mahkamah.. bak kata bloger unspiner sikit-sikit usik dah lah...

apapun kami berharap sangat agar kes saman ini segera masuk mahkamah. biaq semua terlondeh...

cuma jamil khir tolonglah jangan lembut hati maafkan malaun ni...



Jadual sepenuh tengah cuba diperolehi dari student dan kawan2 di Amerika. Sikit-sikit boleh tunjuk ...kat bawah foto petikan blog unspinners..







Simposium perdana






Lain program dengan MARA dan Education Malaysia.








Majlis di kedutaan...








LAGI FOTO KLIK BAWAH...




Majlis sukan dengan student. Tapi jangsn dok kata cuma penutup saja..... 








Majlis penerangan dan isu semasa dengsn student




2 comments:

  1. Aku tak boleh bayangkan betapa 'Popular'nya si pondan fizi ni semasa menjadi pelajar di MCKK. Agak2 disebabkan pondan fizi ni di bawah naungan Raja Liwat,mungkin ramai budak2 lain yang ingin bantai pondan pemfitnah ni terpaksa menahan diri.

    ReplyDelete
  2. Aku agak musykil jugak

    Kenapa si Rafizi Anak Haram ni masih boleh membuat tunduhan sewenang2nya ya??!!!

    ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.