Thursday, 5 November 2015

FITNAH DAP KEPADA SPR MAKIN TAK LAKU !


kata dap, mereka dakwa SPR tak benarkan parti politik mendaftarkan pengundi baru.

foto kat bawah adalah bukti fitnah dap terhadap SPR.

dap siap bukak kaunter pakai baju kuning daftarkan pengundi baru.

lagi cerita klik bawah




3 comments:

  1. Ini cerita benar.....DAPIGS memang PENIPU!
    Saya pernah mendaftar di pusat membeli belah di SUBANG PARADE lebih kurang 6 bulan sebelum pru 13 yang lepas.
    Oleh kerana saya bukan berbangsa cinapek, ketika saya nak mendaftar, ah moi di kaunter kena rujuk dulu kepada 'senior' dia samada mereka boleh mendaftar saya. What's the problem? Orang cina je ke yang boleh didaftar?
    Bila pendaftaran sudah selesai, tanpa saya sedari, 'copy' yang sepatutnya disubmit kepada SPR telah dipulangkan kepada says.
    Pendek kata, pendaftaran saya sengaja digagalkan. Pada masa iru, saya masih 'innocent' dan 'naive'...tak terlintas tentang agenda jahat dapigs untuk melancarkan TSUNAMI CINA DAN INI KALI LAH!
    Sekarang saya sudah pun berdaftar di pejabat SPR di Putrajaya.
    Mungkin masih ada orang Melayu yang tidak berpengalaman atau tidak sedar mereka sedang ditipu dan dipergunakan hidup2 oleh puak2 cinabukit yang berniat jahat. Mereka ditipu supaya menyokong pkr dan pan yang pada dasarnya adalah proxy kepada dapigs.
    Tapi Alhamdulillah...ramai juga yang sudah sedar akan niat jahat puak2 cinabukit dapigs.
    Komen saya berdasarkan pengalaman dan apa yang saya lihat sedang berlaku. Saya masih ramai kawan berbangsa cina dan bukannya semua berniat jahat. Yang berniat jahat mostly adalah penyokong dan pemimpin rasis DAPIGS!


    ReplyDelete
  2. Terima kasih anon 14:34 5.11.15 perkongsian yg bermanfaat.

    ReplyDelete
  3. Kepada semua bangsa bumiputra di Msia daftarlah sekarang utk menghalang cinabukit komunis dtpda menguasai negara.

    ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.