Wednesday, 25 November 2015

SAKMONGKOL DAH DAPAT SURAT PEGUAM. JANGAN LARI YA AHLI PARLIMEN DAP !


sakmongkol ni bekas ahli umno. bertanding pru atas tiket dap. 

nama betul dia arif sabri. kini jadi ahli parlimen raub guna  tiket dap. kelmarin dia ada tulis satu artikel pasal menantu najib , daniyar.

apa yang dia tulis ? mongkol tulis dan mendakwa menantu najib nama daniyar ni dapat projek ubahsuai bangunan di new york yang menempatkan wakil tetap malaysia ke PBB.

nak tambah sedapkan lagi artikel sakmongkol, dia bagitau tiada tender dilakukan. kata sakmongkol, projek ni ditandatangani masa najib pi new york september lepas.

akhir penutup cerita, untuk kasi sedap lah artikel ni maka sakmongkol jenamakan istilah artikel ini sebagai "Son-in-law Daniyar to be Najib’s new ‘Jho Low'" 

semalam jugaklah menantu najib ni dah pakai lawyer dan menuntut arif sabri memohon maaf dalam masa 48 jam. jika tidak pasti tindakan susulan akan dilakukan oleh peguam daniyar. daniyar punyai hak sivil dan jenayah bagi memulakan  prosiding undang-undang terhadap ahli parlimen raub nih..





No comments:

Post a Comment

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.