Monday, 23 November 2015

TERUSKAN GASAK DAP..!


nampak ada lompong di situ.

dap melalui kit siang dan guan eng sudah menampakkan ciri-ciri kelemahan.

setelah bergasak dengan pas, kini dap mula untuk tidak sedia menerima pandangan pkr.

angkuh sombong bongkak bukan penafsiran kekuatan diri, sebaliknya menyerlahkan individu itu akan ketakutan yang membayangi.

kita wajib terus gasak dap .

potray imej yang kepelbagaian mengenai dap adalah penting.

dalam politik yang diminati oleh penyokong pembangkang, situasi terkini mengenai wajah sebenar dap sebenarnya bukan satu signal yang baik.

mungkin itu signal cheng manh hinh dalam ucapannya pada perwakilan dapsy di serdang semalam.

cheng manh hinh cuba menyorokkan kerisauannya dengan perangai dan tabiat tidak bagus pimpinan tertinggi dap.

asas laungan demokrasi dan keterbukaan pandangan akhirnya disempitkan dap dengan ciri diktator dan besar kepala.

perkara sebegini memang kita mahukan.

terus gasak dap.

dalam politik perlu berseni dan kemas. 

2 comments:

 1. TANGKAP kit-SIAL/gong eng BANGKAI BABI!

  Tau pula TAKUT bila kita minta SPRM/PDRM siasat PKRHOMO/DAPBANGKAI BABI-PERASUAH-no 1! Sebab tu depa dok buat demo TERORIS HARAM JADAH BerSHIT RASIS-PORNO-HOMO ni - utk- MENIPU Dunia terutamanya!

  Yg. akan diKUBURkan dan diTERAJANG adalah DAPBANGKAI BABI-amat-SIAL-si EJEN/KULI YAHUDI ZIONIS-no-1!

  Itu yang aku heran apasal parti-parti "Left/Sosialis" EU yang boleh pula melawat si DAPBANGKAI BABI-amat RASIS-serta PENJAHANAM alam sekitar kat P. Pinang ni! Tunggu lu DAPBANGKAI BABI!

  Nek Tempoyak.

  ReplyDelete
 2. Allahu Akbar Allahu Akbar Allahu Akbar Marilah kita sama sama kembali untuk berpegang erat dengan tali Allah sesungguhnya umat Islam itu bersaudara Segala Allah memudahkan gerak kerja ke arah perpaduan oleh Tuan Guru Presiden dan Mursyidul Am “ اللهم أَعِزَّ الإسلامَ و المسلمين , اللهم أَذِلََّ الشِركَ و المُشرِكِين , أللهم انْصُرْ اخوانَنَا المسلمين و المجاهدين و المُسْتَضْعَفِين , فى فلسطين و فى لُبْنَان و فى العراق وفى كل مكان و فى كل زمان. ” Ya Allah! Muliakan Islam dan orang islam. Ya Allah! Hinakan Syirik dan musyrikin. Ya Allah! Tolonglah saudara-saudara kami yang muslim dan mujahidin dan golongan-golongan lemah, di Palestine, di Lubnan, di Iraq dan di semua tempat dan di semua masa. “ اللهم دَمِّرْ أعْدَائَك أعداءَ الدِّين , اللهم أهْلِكِ الكَفَرَةَ و الشِرْكَ و المُنَافقين , اللهم اِنَّنا نَجْعَلُ فى نُحُورِ أعداءِنَا و نَعُوذُ بِك مِن شُرُورِهِم, اللهم بَدِّدْ شَمْلَهُم و فَرِّقْ جَمْعَهم و شَتِّتْ كَلِمَتَهم و زَلْزِلْ أَقْدَامَهم و سَلِّطْ عليهم كَلْبًا مِن كِلَابِك ” Ya Allah! Binasakan musuh kamu, Musuh agama (Islam). Ya Allah! Hancurkan kekufuran, Syirik dan Munafiq, Ya Allah! Sesungguhnya kami jadikan pada leher-leher musuh kami (kami serah kepada Mu) dan kami berlindung dengan-Mu dari kejahatan-kejahatan mereka. Ya Allah! Cerai beraikan himpunan mereka, pisahkan kesatuan mereka, selerakkan kalimah-kalimah mereka, gegarkan ketetapan mereka, Kalahkan mereka dengan anjing dari anjing-anjing kamu. “ يا قهَّار , يا جبَّار , يا مُنْتَقِم , يا الله , يا الله , يا الله , يا رب العالمين ” Wahai Tuhan yang maha gagah, Wahai Tuhan yang maha keras, Wahai Tuhan yang maha membalas, Wahai Allah!! “ اللهم يا مُنْزِلَ الكتاب و يا مُجْرِىَ السَحاب و يا هَازِمَ الأحزاب , اِهزِم الكفار , اهزم اليهود , اهزم الهنود , اهزم أمريكا ومن وَلَّا هُم , وانصُرْنا عليهم ” Wahai Allah, tuhan yang menurunkan kitab (al-Quran), tuhan yang menggerakan langit, tuhan yang mengalahkan tentera ahzab, kalahkan kuffar, kalahkan yahudi, kalahkan hindu, kalahkan amerika dan sekutu-sekutu mereka, dan tolonglah kami atas mereka. “ اللهم انت قَوِىٌّ و نَحْنُ ضُعَفَاء , نَشْكُوا ضُعْفَ قوتِنا , اللهم انت ربنا و نحن عبادك ” Ya Allah, Engkau berkuasa, kami lemah, kami mengadu kelemahan kami. Ya Allah! Engkau Tuhan kami dan kami adalah hamba-hamba kamu. “ اللهم ارْزُقْنا شهادةً فى سبيلك , ربنا أتنا فى الدنيا حسنة و فى الأخرة حسنة , وقنا عذاب النار ” Ya Allah! Rezekikan kepada kami Syahid di jalan kamu. Ya Allah! Berikan kepada kami kehidupan di dunia ini baik dan di akhirat juga baik, dan selamatkan kami dari Azab neraka. “ وصلى الله على رسوله الكريم , و على أله و صحبه أجمعين , و الحمد لله رب العالمين ”

  ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.