Sunday, 13 December 2015

SELANGOR JUARA PIALA MALAYSIA 33 KALI ! HARAP JANGAN CURIK PLAYER SELANGOR LAGI LAH YA...


syabas team selangor kerana juara piala malaysia 33 kali.
kedah main bagus.
game bagus, penonton bagus.

kekalkan skuad ni.

kekalkan mehmet duracovic !
kekalkan andik vermansyah !
dan tak perlu panggil zainal jadi coach selangor ok.

oo lagi satu.. harap team yang ada perasan star tu jangan nak curik player orang lah. malulah pada realiti. kamu gah pada nama pasal beli player, bukan talent sendiri..

up kan talent korang sendiri ok.
wang bukan segalanya dalam bola.
lalalala 

ooo  lagi satu.. kepada pengurusan selangor.. player selangor yang dah belah tu TAK PAYAH PANGGIL BALIK...safee sali, safiq rahim dll... 


arwah mokhtar, v arumugam, khan hung meng  dan santokh singh tak pernah lari dari selangor zaman susah dan senang.. itulah JIWA ANAK SELANGOR. ITULAH RED GIANT !






2 comments:

  1. kalo camni punya mentaliti...mmg camtu jelah kualiti bolasepak kita...takut pada pembaharuan....pemikiran ko bab bola nie sama bangsat ngan pemikiran FAMBangsat...kesannya? lihat sendiri di mana bola sepak malaysia

    ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.