Saturday, 2 January 2016

PARTI PAN DAPAT NAFAS BARU : ANAK NIK AZIZ SERTAI PAN !


parti pan mendapat nafas baru di kelantan.

selain husam musa dan wan rahim, parti pan kini diperkuatkan dengan kehadiran anak nik aziz iaitu nik omar yang secara publik umum sertai parti pan semalam.

di hadapan pimpinan pakatan harapan yang diketuai dap, pengumuman ini dijangka bakal mencabar pas dalam konteks kekuatan sokongan dan ahli.

nik omar merupakan adik beradik nik abduh, sorang lagi anak nik aziz.

parti pan perlu memerlukan 'beberapa lagi selebriti politik' untuk mengimbangi lantas mematikan pengaruh pas di seluruh negara.

walaupun barisan pimpinan pan merupakan orator politik yang ada kemampuan berceramah, namun parti pan punyai tugas berat untuk WAJIB MEYAKINKAN AHLI PAS UNTUK BERALIH ARAH MENYOKONG PAN DAN MENINGGALKAN PERJUANGAN PAS.


3 comments:

  1. parok la wehhhhh.... guano nih nik abduh ??? sep demo pung dok cayo lg samo isle pah ??

    ReplyDelete
  2. Itu sebabnya allahyarham Nik Aziz tidak boleh dinobatkan sebagai pemimpin PAS yang baik.... Malah beliau pernah menyatakan bahawa PAS dan UMNO tidak akan berkerjasama apatah lagi bergabung selagi beliau menerajui PAS. Skrg telah terbukti.... waris beliau akan menyambung perlaksanaan prinsip bodoh beliau ini.

    ReplyDelete
  3. Ini satu contoh kuat perpecahan kuasa Melayu disebabkan kebodohan akibat ‘tiada semangat perpaduan Melayu dalam DNA’ yang diakhiri dengan keruntuhan kekuasaan Melayu Islam di Malaysia sebagai mana yang terjadi sebelum kejatuhan kerajaan Melaka ke tangan Portugis pada tahun 1511

    ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.