Thursday, 11 February 2016

DAH MACAM LABU LABI.


ini perempuan aku yang punya.. kata labu aka m zain..
labi balas.. ini perempuan aku yang punya..

m zain naik marah..... nnnnnnn mana boleh ini perempuan aku yang punya...

semalam takiyudin hasan kata ada ahli pan akan tobat dan masuk pas balik...

salahudin ayob naib presiden pan balun takiyudin.. mana ada... mana ada ahli pan nak masuk pas balik...

inilah dia mainan dap yang penyokong x nampak....

yang hancurkan pas iaitu dap rilek je tepok tangan...

kalau aku anak presiden pas...

akan ku bisikkan pada telinga hj hadi...

kita tak perlu layan pan ni... patutnya kita lanyak dap kaw kaw...

kenapa kita gentar dengan dap ?

elok pas umum kerusi dap jugak pas akan letak calon... ini saja cara nak ajar dap !

adeh lembap la pas ni !
lembap lembap lembap !

4 comments:

  1. Betul. Patutnya pas kena follow mana kerusi yg aziz bari tu nak calon. Tumpukan kt situ. Org melayu Islam takde masalah utk kasi ganyang calon dap melayu tu...

    ReplyDelete
  2. Kena main dengan DAP je PAN dan PAS ni.Alih alih dua dua parti berkecamuk.Bagaimana nak perintah negara kalau asyik bercakar dan berebut ahli

    Minta jasa baik pihak tuan pautkan link blog saya yang kerdil ini

    http://zulcomz.blogspot.my/

    terima kasih

    ReplyDelete
  3. Sdr GAP. Sya penggemar blog tuan. Mohon di putuskan link "Din Turtle" dan seangkatan dgn nya. Cukup menjengkelkan pd kmi yg simpati dgn kerajaan Malaysia. Klo d negara kmi pembangkang saperti yg ada d Malaysia tak berpeluang bermain pesepsi negatif terhadap pemerintah. Semoga ALLAH memberi barokah pd tuan dlm mempertahan kebenaran. Terima ksh.

    ReplyDelete
  4. Sdr GAP. Sya penggemar blog tuan. Mohon di putuskan link "Din Turtle" dan seangkatan dgn nya. Cukup menjengkelkan pd kmi yg simpati dgn kerajaan Malaysia. Klo d negara kmi pembangkang saperti yg ada d Malaysia tak berpeluang bermain pesepsi negatif terhadap pemerintah. Semoga ALLAH memberi barokah pd tuan dlm mempertahan kebenaran. Terima ksh.

    ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.