Friday, 18 March 2016

KHIR TOYO DIPENJARA.. GUAN ENG MACAMANA PULAK ?



http://parpukari.blogspot.my/2016/03/panas-berapi-kenapa-guan-eng-boleh-tapi.html

8 comments:

  1. SPRM nak siasat? Lupakan. SPRM adalah anggota keempat dalam pembangkang selepas DAP, PKR dan PAN. Semua pegawai tertinggi SPRM berada dalam kocek DAP.

    ReplyDelete
  2. tak payah la SPRM nak siasat ....lain la kalau pemimpin UMNO....hari ni keluar berita, esok SPRM dah siap kertas pendakwaan...

    ReplyDelete
  3. buat keje SPRM .. jangan duk main politik jer macam bos lu
    ingat ;pada amanah yg rakyat berikan .. ada kes siasat lagipun benda ni dah kecuh 2012 lagi ... jangan tido lama sangat

    ReplyDelete
  4. 3 juta , 4 juta, lima juta, 10 juta, 15 juta .. itu yang nak kau sibukkan?? yang dua ribu enam ratus juta tu tak pula kau pening kepala nak jawab??? Tankan nak jawab pakai air lior sahaja..mana dokumen bagi setiap transaksi wang 2.6 billion tu .. takkan tak ada hitam putih atau memang main angkut pakai guni, tanpa melalui transaksi bank?

    Kalau makan dedak pun janganlah sampai tak tahu malu pada diri sendiri aerta anak cucu !!

    ReplyDelete
  5. Buang aja pegawai2 tinggi SPRM yg sekongkol dgn pembangkang tu, mereka dah kenyang.

    ReplyDelete
  6. Hati hati beli rumah jgn tawar banyak2 kt msia beli murah dati market value boleh masuk penjara.ha ha

    ReplyDelete
  7. LGE kalau kena caj seluruh gang-bang dalam Bar Council akan penuhkan mahkamah untuk jadi wakil pembela LGE. Bar Council penuh dengan penyokong DAPigs. Jadi SPRM buat kerja baik2 dan panggil Shafie wakil prosecution.

    ReplyDelete
  8. UMNO cuma berani ambil tindakkan pada Melayu sajer

    Dengan Cina Kominis DAP UMNO takde peler nak ambil tindakkan

    ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.