Wednesday, 20 April 2016

GAP SOKONG TMJ LEAD FAM ! TENGOK APA TMJ NAK BUAT !


debat tak selesai masalah.
debat bola ni sekadar lempias teori aje.
praktikaliti nak ubah FAM takkan jadi ..

maka GAP setuju TMJ lead FAM.

dah tiba masanya seluruh pimpinan FAM berundur.

seri dengan bangla.
nak makan filipina menggigil ..

sekarang malaysia nombor 174...

bagi aje lah TMJ lead FAM...

bagi dia 5 tahun... tengok apa TMJ boleh buat. tengok apa TMJ nak buat !

5 comments:

  1. klau berduit semua bende bole buat....

    ReplyDelete
  2. Kasi chance TMJ jadi hero kat FAM. Itu JDT punya team beli sana beli sini manyak handal punya pelayer kasi lawan dalam Liga kandang sendiri ada nampak kejayaan. Itu senang punya keleja bila you ada duit sampai tak boleh nak kira. Menang itu AFC Cup pun kira ada baik nasib pasal itu Arab punya team FIFA sudah kasi gantung dia punya negara itu Kuwait.Tapi tarak apalah janji ada menang jugak.

    Bila handle itu pasukan Harimau Malaya bukan Harimau Selatan kalau itu TMJ boleh kasi lulus ujian, rangking ada naik, baru boleh cakap dia banyak baik. Dia boleh kasi ubah apa sahaja ikut sama hati dia yang dia ada rasa tarak betul punya jalan sekarang punya admin sudah buat. Kalau gagal kalu macam lain-lain punya anak Raja, senang cerita dia punya power sebab luit ada banyak. Bila luit ada banyak apa cakap pun nampak macam betul dan macam hebat sahaja. Tapi dia TMJ memang hebat sebab berani mau kasi habis luit sendiri and family just for footbal glamour. Dia sudah kasi itu rangking gaji utk Malaysian football pelayer manyak tinggi. Itu ada manyak bagus sebab nanti banyak pelayer jutawan jadi, just playing football. Itu sahaja lor. Semoga TMJ ada berani mau angkat diri jadi FAM punya Royal President dan kasi ubah ini kalilah Malaysian National Team. Wish TMJ good luck if you accept the challange. Ini Annuar Musa manyak bijak punya orang. Dia sudah kasi satu challange pada TMJ to take over.

    ReplyDelete
  3. Setuju...TMJ terajui FAM. Dah terlalu lama rakyat malaysia menunggu kelahiran bintang bolasepak seperti era dulu. Bagi peluanglah kat org lain buat perancangan.

    ReplyDelete
  4. Masaalahnya semua kepimpinan FAM tak nak berundur. Kalau berundur habislah elaun mereka. Pimpinan FAM makan elaun buta je. Dioramg bukan kira kalah, janji masukkan....

    ReplyDelete
  5. Gurau okey!

    what if Lim Guan Eng or Mat Sabu pimpin FAM?
    heheheheheheh

    ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.