Wednesday, 18 May 2016

DAP SUDAH ALL OUT BANTU PAN DI SUNGAI BESAR.. PAS AMACAM ?


dap all out kempen calon pan di sungai besar.

ronnie liu dan adun sekinchan ng sue lim akan bantu mat sabu kempen di sungai besar.

umno sungai besar dah mula langkah menyusun.. bagus gerak awal.

pas amacam ?

harap pas jangan sibuk halang pan tanding lah.
kamu dah pecah.
hak demokrasi pan untuk tanding mana-mana prk...

azmin yang programnya di sabotaj diboikot pas sabtu lepas, nak tolong sapa.. ?

pan atau pas...?
pakatan rakyat atau pakatan harapan ?



3 comments:

  1. Cam ne mangkok2 ni bolih jadi kn mat syabu ketua mereka????????
    Buta mata, buta hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. camne mangkok mankok ni jdkan jibby yg hutang berbelion jd ketua..buta mata buta hati

      Delete
  2. mimpi ngeri untuk pan akan berlaku tak lama lagi. In Sya Allah puak2 pelampau yg bertongkat along dap akan tumpas di mana shj

    ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.