Saturday, 11 June 2016

PRK SG BESAR : TUN M ISTIHAR SOKONGAN PAN DAN BUDIMAN RAKAN BAIK GAP.


Bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad mengisytiharkan sokongannya kepada Parti Amanah Negara dalam pilihan raya kecil (PRK) Sungai Besar, Azhar Abdul Shukur.

 kenyataan yang dah makin viral dalam media.

dalam politik, tiada salah untuk berbeza pandangan.

dalam ceramah tun di sekinchan pagi tadi, seperti biasa tun mengulangi isu yang kerap beliau utarakan dalam deklarasi rakyat dll ceramah.

rafizi sebelum ini ada dikabarkan akan mendedahkan beberapa lagi dokumen yang didakwa sebagai kesalahan dalam ceritanya mengenai perkahwinan anak najib, penggunaan jet dll..

cerita ini ulang demi ulang.. banyak hujah rafizi dah dibalas kemas oleh pegawai rosmah..

isu fitnah cincin yang teruk dimainkan rafizi yang akhirnya mengaku dalam mahkamah ianya sekadar gurauan menunjukkan kualiti mainan yang tidak matang.

bila tun pun pakai isu rafizi.. maka gembiralah banduan dalam penjara.

cuba lihat pada artikel sebelum ini.

calon BN prk sungai besar adalah budiman, sahabat baik gap.

performance dia dalam sidang dun selangor boleh dikira outstanding walaupun baru menjadi YB.

dia tidak pernah keras dan berkurang ajar. budiman seorang yang down to earth peribadinya sama seperti namanya..

bila tun m nyatakan sokongan pada calon pan prk sg besar, gap menyatakan sokongan pada budiman.



2 comments:

  1. Assalam Bro,ini bermakna GAP menyokong segala tindakan Najib yang jelas telah menjejaskan nama dan maruah Malaysia.GAP sanggup bersekongkol dengan Najib yang telah menipu rakyat Malaysia dalam kes 1MDB dan SRC.......Aku harap GAP ada maruah diri......

    ReplyDelete
  2. gap tak tengok ke wajah budiman saperti ayah lembut bukan pemimpin

    ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.