Monday, 6 June 2016

SALAM RAMADHAN DARI GAP.. JANGAN LUPA BUDIMAN TU PAKAT SOKONG RAMAI2.


salam ramadhan dari gap kepada seluruh pembaca.
semoga bertambah amalan dan diterima kesemuanya..

dalam bulan ni kempen elok2.. tak perlu lebih2.. lembut baik2 aje kempen.

budiman calon prk sgn besar tu kawan baik gap.
pakat ramai2 kempen positif untuk dia..
dia baik karektornya..





2 comments:

  1. Buat apa sokong GST & hutang 1MDB 50 billion.
    Macam membunuh diri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kerana terlampau telus, sokong parti yg akhirnya dihalau dr kg sendiri, tu belum lagi membunuh diri, hanya baru diambik tanah

      Dulu takde cukai ke...dr moyang sampai ke diri kau membesar takde cukai ke....kau tak guling guling bdn kau suruh negeri parti kau hapus gst...

      Oooo dulu dipanggil cukai brg..la ni sebut gst..parti kau tak ajo ke

      Kau dah lupa komen fitnah kau di blog cts..boss kau dah berenti citer pasal gst..kau yg masih melalak...tu yg boss kau suka sgt...buat satu isu, nanti ada org yg melalak...beresssss

      Ni dah puasa...belum cukup fitnah ke

      Delete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.