Monday, 22 August 2016

JIJAH OH JIJAH..KALAU NAK TUMBANGKAN AZMIN ALI HANTOR LA PANGLIMA BUKAN SOLJAR...


masalah dalaman pkr akan senantiasa hot dan menarik bila menjelang pemilihan parti nanti.

kata sumber, pemilihan pkr dijangka berlangsung bulan disember ini.

maka ramai tukang asah dah mula asah parang lama nak perangat kempen.

yang acah-acah kuat pi beli pisau...
yang acah acah lagi kuat mula kempen ikut-ikutan.
jerit AA.. AAA..jerit BB ..BBB..

sejak awal tahun azmin dah mula kena serang..
isu deig sapa kasi bocor ?
isu pintu gerbang sapa kasi bocor ?
isu kubah masjid negeri sapa kasi bocor ?
kini timbul paya indah wetland..

azmin timbalan presiden pkr, satu langkah jadi presiden pkr.

azmin timbalan presiden pkr, kini menteri besar selangor.
manakala presiden pkr, adun kajang aje.

mana sajak, mana adil, mana boleh..

presiden bawah timbalan presiden.
timbalan presiden pkr pula pegang negeri.. 
hasil mahsul banyak tak terperi.

sejak penubuhan pkr ( dulu pkn ) kempen banyak terarah kepada lawanan dan seteru kumpulan reformasi lawan kumpulan bekas umno.

azmin bekas umno.setpol dia, adun sri muda bekas umno.

bukan takat bekas umno, pernah jadi pegawai khas ahli parlimen kota raja BN lagi..

ini baru sebut dua.. 
saifudin bekas pemuda umno.
banyaklah..

jadi sepanjang idup pkn dan pkr, lawanan dalaman parti lebih terarah kepada itu.

semalam , bekas ahli pkr yang dah masuk dap bantai azmin.. nama dia razak.. hehe 

dia bantai azmin pasal kes paya indah wetland.. 
kebetulan razak adalah pegawai teng chang kim..
razak ni pulak bekas pegawai xavier, adun pkr yang azmin tak lantik jadi exco semula..
xavier ni pulak team jijah kipas..

kan ke nampak flow tu....

kini kempen nak lagakan teng dan azmin...

adeh... budak ingus nak propa bantai azmin, tapi salah cekup lawan..


azmin dan teng kawan baik... sejak 1999.. nak pelagakan azmin dengan teng cubaan ingus budak-budak soljar jijah...

azmin dan teng kawan baik macamana azmin dan tian chua..

jijah pun satu.. tak puas hantar chegu bard, kini hantor razak...

macam team bola jenderata FC nak ajak barcelona lawan bola..

tak semegah..  hantorlah yang kuat sikit nak gegar azmin jijah ooiii...


1 comment:

  1. Semakin lemah dn semakin jauh dr putrajaya

    ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.