Tuesday, 1 November 2016

SEPERTI DIJANGKA..RUU PERSENDIRIAN PAS MUNGKIN TAK KETEMUI KONKLUSI.


takiyudin hasan, setiausaha agung pas kata pas masih optimis mengenai hala tuju ruu 355 pas di parlimen..

samada mampu dibahaskan kelak atau tidak pas tak pasti kerana kekangan isu perbahasan terutamanya melibatkan keperluan membahaskan bajet kerajaan.

optimis bermakna masih berharap. masih berkeyakinan.. namun dari seri praktiknya 'game' itu bukan tertakluk pada tangan dan kehendak pas..

minggu lepas pkr dah nyatakan pendirian untuk perlunya pas detail dan bincangkan isu ini dengan pelbagai lagi pihak..

bn ada perkiraannya.
umno juga harus ada perkiraannya.

semalam tak semena-mena mursidul am pas hashim jasin kata pas akui kita perlu satu lawan satu untuk menang..satu lawan satu menentang bn.

rujuk sini

http://www.tranungkite.net/v12/modules.php?name=News&file=article&sid=32181

signal nak u turn dah mula nak nampak.. kiri kanan tetap u turn.. macam biasa tipikal pas. takkan tak boleh belajar stail pas sejak 1990 lagi ?

learn learn

1 comment:

  1. Xsalahkan pas kalau uturn..ni silap umno plysafe nk jg hati mca mic yg sbnrnya takde penyokong pun..lg bsr untung jika umno sokong ruu sbb kbnyakn pnyokong pas dh mula berlmbut dgn umno..buat apa lg dikejr undi cina..sokongan yg sedikit pd pr kcl sg bsr n k kgsr x bwk mkna sbb itu hylh kebijaksaan dorg berpolitik..pd pru 14 nti sokongn mereka akn kembali pd dap

    ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.