Thursday, 1 December 2016

UNTUK ISU INI.. GAP SOKONG ANUAR MUSA ( TEPAT SEKALI )



anuar musa semalam cakap pasal pendekatan kerajaan akan tabiat..

' LAKSANA DULU BARU JELAS '.

omputih kata fire fighting.. dalam makna fire fighting ni, kes tebakor dah merebak baru nak kasi settle padam ..

jadi tambah kias anuar musa.. dia kaitkan tabiat ni dalam kes minyak masak..

petikan utusan online

"Macam urusan minyak masak. Saya rasa cara pelaksanaannya tidak berapa kemas. Saya sendiri sebagai Ketua Penerangan, terkejut. Tahu-tahu benda itu telah diumumkan.

"Sekali lagi kita kena 'fire fighting'. Kita tercari-cari penjelasan. Kita terpaksa menjawab. Itu bukan cara yang baik dan saya harap ia tidak berulang," katanya. - UTUSAN ONLINE

- See more at: http://www.utusan.com.my/berita/politik/henti-pendekatan-laksana-baru-jelas-annuar-1.414275#sthash.ToydgfK7.dpuf

tepat sangat lah tu.. 
untuk statement ni gap sokong anuar musa.

tapi statement anuar musa declare nak jadi presiden FAM, elok tak payahlah.

anuar musa ahli parlimen.
dia jugak ketua penerangan umno..

kasi orang lain yang tak sibuklah abe nuar.....kasi TMJ udah..

biar TMJ tunjukkan bakat dia.. mana tau kan ?

1 comment:

  1. opssssss...aku rasa kalau tak silap (maaf kalau silap)dulu dia ada kata jawatan presiden jgn dari orang istana...dan dia juga penah kata taknak jawatan presiden tu sbb masih sayangkan jdt...jadi aku nak tengok kebenaran kata2nya...(apabila berkata,dia berdusta)

    azhar

    ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.