Monday, 9 January 2017

RUU 355 : IDRIS AHMAD PENJUAL YANG SOMBONG ..


RUU 355 ni pas punya ide.

kalau kata ianya untuk semua masyarakat, sepatutnya pas lah yang offer diri untuk beri penerangan pada ahli parlimen.

komen idris ahmad kepada ahli parlimen BN di sarawak..

“Kalau mereka (pemimpin Sarawak) panggil PAS, kita sendiri bersedia untuk memberikan penjelasan. Setakat yang saya maklumkan, tiada permohonan daripada mereka,” katanya kepada FMT, hari ini.


macamni gayanya ko jual produk ke idris ahmad ?
ko yang jual, patutnya ko lah yang promosi produk ko..

pi london untuk explain boleh pulak korang buat, pi sarawak offer diri explain dah tak boleh pulak ya.. 

dalam kenyataan sama juga idris ahmad kata pas dah explain RUU 355 ni kat persatuan hokien september lalu..

idris ahmad kena perjelas lagi, yang persatuan hokien ni pun tolak RUU 355..

jangan cakap separuh-separuh la idris ahmad .




2 comments:

  1. SOKONG RUU355!!

    ReplyDelete
  2. cakap nak lepas tengkok sendiri. lama2 nanti terbelit baru tau....

    ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.