Wednesday, 22 February 2017

HUSAM KASI CERAMAH PAS PANIK. ( PATUTNYA PAS KELANTAN AMIK PELUANG LAH HUSAM TURUN ) !


VERSI PAN

Ceramah mega anjuran Pas Kelantan yang bertajuk "Husam Lari Dari Debat Baiah" malam tadi, 20 Februari, di perkarangan Stadium Sultan Mohamad ke 1V Kota Bharu, kecoh apabila Penasihat AMANAH Kelantan, Datuk Husam Musa 'mari' ke majlis yang membicara dan menuduh tentang batang tubuh diri beliau itu.


Husam yang turut naik ke pentas bagaimana tidak diberikan sebarang peluang untuk berucap walaupun beliau menunggu sehingga penceramah utamanya, Datuk Nasruddin Daud berucap, lapor Malaysia Dateline hari ini.


Peristiwa itu disaksikan ribuan penonton di perkarangan stadium itu dan juga melalui siaran secara langsung yang disiarkan facebook.

Ini kerana, kedua-dua pihak membuat siaran langsungnya melalui facebook masing-masing.

Husam ketika mengulas peristiwa itu berkata, beliau menjangkakan malam tadi debat bai'ah akan berlangsung tetapi tidak!

"Malang! Bukan Husam Lari. Husam mari," tulis beliau dalam satu kenyataan ringkasnya.

Namun, kata bekas Exco Kanan Kerajaan Kelantan itu, majlis ini hanya menjadi majlis mempamirkan pimpinan Kerajaan Kelantan yang tidak gentleman.

"Jangkaan saya akan diberi berucap sepatah dua - meleset," kata beliau lagi yang juga Adun Salor. Husam menegaskan, sebagai makluman YB Meranti (Nasruddin), beliau masih bersedia berdebat pada bila-bila masa dengan Exco Penerangan Kerajaan Kelantan itu.

VERSI PAS

http://www.tranungkite.net/v12/modules.php?name=News&file=article&sid=33684

No comments:

Post a Comment

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.