Tuesday, 29 December 2015

WONG CHIN HUAT MENYOROK HAKIKAT SEBENAR..http://www.bangkit.info/2015/12/menjawab-prophet-of-doom-vernakular.html

2 comments:

 1. Begitu khianat sekali blogger Din Turtle memburuk-burukkan dengan hasutan khianat terhadap PM Najib.
  Aku harap orang bertanggung jawab dapat ambil tindakan undang-undang si blogger Din Turtle Melayu ni.

  ReplyDelete
 2. YA ALLAH; TERKEJUTnya aku; sampai KPG. ORANG ASLI kita pun nak diZIONISkan si puak ekoq-ekoq BANGKAI BABI kat JAMBAN TERORIS-TERORIS PENDATANG KAPIRDAJAL DAPBANGKAI-SIAL-si-PORNO/RASIS- EJEN/KULI- CIA-NATO/ZIONIS-MOSSAD/FREEMASON-PEROMPAK/PENJENAYAH/PERASUAH- no 1 ni! Mana PAS/UMNO - Putera dan Puteri; LAWAN habis-habisan sebelum kaum BUMIPUTERA terus diPERANGKAP dan diJERAT mcm. kat P. Pinang tu!

  Dahlah ramai Orang Asli memang sedg. diHASUT membenci Islam serta Bumiputera Islam/Melayu mcm. MO-amat DAJAL depa dgn. Bumiputera Bukan Islam kat Sabah/Sarawak, oleh puak PENGGANAS ZIONIS DAPBANGKAI BABI ni! Lihat di http://www.pru14.tv/2015/12/29/orang-asli-jadi-sasaran-dap-melalui-projek-impian-malaysia/ :

  Orang Asli Jadi Sasaran DAP Melalui Projek Impian Malaysia

  By redzuan December 29, 2015

  Satu ketika dahulu, pemimpin DAP sanggup berada di dalam mana-mana kelompok etnik dan bertungkus lumus menjayakan satu persatu program untuk memperlihatkan keperihatinan mereka terhadap rakyat marhaen.

  Mereka sanggup mengenakan baju Melayu, songkok dan berada dalam ceramah agama serta menghulurkan wang ringgit sebagai pengorbanan mereka terhadap rakyat. Semua yang dilakukan itu bukan sewenangnya dilakukan.

  Setiap tindakan dan bantuan yang diberikan kepada golongan sasaran mereka,, sudah pastinya akan dituntut balasannya setelah keinginan mereka dipenuhi iaitu kemenangan pilihanraya untuk dikecapi.

  Sasaran DAP pada kali ini adalah disemua perkampungan orang asli diseluruh Malaysia. Mereka akan menggunakan kekurangan yang ada dikawasan kampung orang asli di pendalaman untuk mengembangkan startegi dan memperkukuhkan sokongan pada PRU14 nanti.

  DAP dalam usaha mempengaruhi melihat kekurangan infrastruktur sebagai senjata untuk memikat hati penduduk orang asli. Sebagaimana yang dilakukan di Bera Pahang, mereka menggunakan kesilapan jentera UMNO yang tidak masuk ke pendalaman tersebut hanya kerana kemaskini BR1M...... (teruskan membaca berita amat penting ini)!

  Nek Tempoyak.

  ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.