Wednesday, 10 February 2016

DI SELANGOR : DAP/PAN/PKR VS PAS DAN PKR/PAS VS DAP/PAN !


PAS hari ini mengalu-alukan Parti Amanah Negara (PAN) untuk bertanding bagi kerusi Parlimen dan Dewan Undangan Negeri (DUN) yang diwakili PAS, pada pilihan raya umum akan datang.
Setiausaha Agung PAS, Datuk Takiyuddin Hassan berkata PAS tidak mempunyai kaitan langsung dengan parti itu walaupun ramai pemimpin dan anggota PAN terdiri daripada kalangan bekas anggota PAS.
“(PAN) tak ada kena mengena dengan kita dan dia tak perlu nak ‘consult’ dengan kita pun,” katanya kepada pemberita selepas menghadiri rumah terbuka Tahun Baharu Cina anjuran Presiden Kehormat Gabungan Pertubuhan Tionghua Kelantan Datuk Chan Chia Ling yang turut dihadiri Menteri Besar Kelantan Datuk
Ahmad Yakob di sini, hari ini.
Pengerusi PAN Selangor, Ir Izham Hashim sebelum ini dilaporkan berkata parti itu akan meletakkan calon di semua kerusi Parlimen dan DUN yang diwakili PAS.

2 comments:

 1. Kenapa parti rasis DAPIGS tak mengambil bekas ahli2 dan pemimpin2 PAS masuk terus dalam DAPIGS?

  Kenapa perlu wujudkan parti Islam yang baru untuk saling memecahbelahkan umat? Kalau DAPIGS bukan parti perkauman, ambik je lah orang2 Melayu PAN masuk dalam DAPIGS. Kan dah sama2 sokong, sama2 sayang, sama2 perjuangan, sama2 benci Islam dan sama2 perjuangkan hak2 cinapek?

  ReplyDelete
 2. budak2 pan tengah mengamuk, ready for the brawl!!!

  lepas tu kena dodoi dek abg besar dap. makan dedak dap banyak2

  lepas tu masuk tong sampah sebab dah busuk, rosak, punah, biadap, lawan tauke...

  cerita sama je. perjuangan, agenda, pemikiran yg rosak

  ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.