Thursday, 10 March 2016

TAKYAH BAGITAU... KAMI DAH LAMA TAU !


6 comments:

 1. Astaghfirullahalaazdim..

  pemimin PAS yg jahat macam inilah yang ahli mereka suka? Yg mana boleh tunjuk 'hero' maki dan bermusuh dengan UMNO itulah yangmereka akan sokong. Tapi hal DAP menentang dan bermusuh dengan Islam mereka tak langsung tunjuk tentangan seperti menentang PAS.


  Berbeza dengan UMNO, pemimpin yang menunjukan sifat kasih sayang dan menyatukan sesama bangsa dan Agama itulah yang disokong.

  UMNO tak berpecah dan usahlah jadi syaitan utk ambil peluang melalui berpecahnya umat Islam atas nama 'perpecahan UMNO' untuk merampas kuasa.

  UMNO hanya sedang mengeluarkan lendir busuk yang bersarang sekian lama.

  PAS tetap iblis dan munafik. Sebab itu aku tak pernah percaya kepada PAS Laknatullah ini. Layaklah DAP ganyang mereka itupun mereka tak sedar. Kalaulah DAP berbaik dengan mereka lagi aku rasa mereka sanggup sembelih tumpah darah untuk hapuskan org UMNO.. puak sesat Khawarij PAS ini sama shj dgn IS!

  PAS tetap munafik seperti asal mereka!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Betul aku sokong,Sejak Dari dulu keberanian mereka hanya thdp sesama bangsa melayu umno yg tak mahu berseteru dgn mereka.Tapi bila China cina komunis DAP kencing Dan ludah muka mereka ,mereka diam

   Delete
 2. Sebenarnya dlm pas, pemimpin besar mereka yang masih vokal memusuhi umno secara terbuka adalah timbalan presiden. Kemungkinan sebab ada hubungan darah dgn almarhum nik aziz. Presiden pas tidak begitu vokal secara berdepan, cuma ketika bersama ahli baru berani bercakap secara terbuka, nak jaga undi kot. Apapun, Allah tahu niat seseorang itu bila bercakap. Penilaian Allah tidak dipengaruhi oleh besar serban atau labuh jubahnya. Allah maha adil lagi maha mengtahui.

  ReplyDelete
 3. PAS CONFIRMED PARTI BONGOK BIN BAHLOL!!!!

  ReplyDelete
 4. PAS parti round about...
  pusing2 tak jumpa jalan keluar..

  ReplyDelete
 5. Tak habis2 nak bermusuh. PAS tak kuat. PAS jangan nak berangan membolot kerusi Parlimen pada PRU nanti. PAS tidak pernah membuktikan apa2 pun kejayaan di dalam membangunkan negeri yg mereka berjaya perintah. PAS adalah parti yg penuh dengan mimpi. PAS telah memerintah Kelantan agak lama, namun PAS tiada apa yg boleh dibanggakan!

  ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.