Thursday, 6 October 2016

ADUN DAP AKUI PROGRAM PENDIDIKAN AWAL PERMATA POSITIF


adun damansara utama dari dap, yeo bee yin bagitau dia positif mengenai lawatan beliau terhadap pusat anak permata di kerinchi hari ini.

program lawatan yang dijemput khas oleh pengurusan permata kepada beliau digunakan sepenuhnya untuk lebih memahami konsep perjalanan A-Z program permata.

penerangan oleh ds siti azizah banyak memberikan kefahaman kepada adun dap ni yang sebelum ini ( bukan beliau ) agak skeptikal mengenai konsep keseluruhan program.

minggu lepas adun dap ini ada mengakui program permata ini amat baik terutamanya melibatkan pembelajaran anak autisme .

malah beliau juga menggalakkan agar lebih banyak konsep early education ini punyai 'par' yang sama dengan konsep permata negara.

mungkin selepas ini pengurusan permata wajar mengajak terus adun dap ini untuk mengetahui banyak lagi konsep early education dan kepelbagaian konsep program permata.

jangan dibiar lepas orang nak mula nak memahami permata.. 

1 comment:

  1. Apakah ramai dikalangan rakyat tidak sedar atau tidak tahun tentang perangai dan budaya puak-puak pembangkang di Msia ni terutama DAP. Apa sahaja yg dibuat oleh kerajaan semua tak betul/ditentang/dicabar/dihebohkan dengan berbagai tuduhan melulu. Banyak contoh yang boleh diketengahkan. Antaranya: DAP menentang Jambatan Pulau Pinang/Penubuhan Proton/PLUS dan kutipan tol/Putra Jaya/Litar Lumba Sepang/Lebuh2 Raya bertol/GST/MARA dan berbagai lagi dan yang terkini PERMATA/1MDB. Alih2 hari ni hampir semuanya OK belaka. PEMBANGKANG memang kerja membangkang. Macam anjing kerjanya menyalak/babi kerjanya menyondol..sudah itu resam makhluk2 itu. Jadi apa dihairankan dengan kerja2 pembangkang? Itu sahajalah yang mereka tahu. Apa yg kerajaan buat semua salah tapi apa yang mereka buat semua betul. Yang peliknya negara sudah merdeka 59 tahun rakyat masih pilih BN memerentah negara ini. PAS dikelantan lebih kpd sentimen kedaerahan. Rakyat sana tetap memilih PAS walaupun hidup menderita.

    ReplyDelete

KOMEN JANGAN HINA AGAMA DAN PERKARA SENSITIF. AKU TAK TANGGUNGJAWAP KALAU KORANG KENA.